Huur bedrijfsruimte

Wanneer u geïnteresseerd bent in de huur van een bedrijfsruimte krijgt u altijd te maken met een huurovereenkomst. M2 Advocaten is huurrecht advocaat in Amsterdam en is gespecialiseerd in het opstellen hiervan. Tevens kunnen wij u bijstaan bij geschillen rondom de huur van een kantoorruimte. Wij vertellen u dan ook graag meer over onze diensten en de mogelijkheden.

Opstellen van een huurovereenkomst

huurrecht advocaat in amsterdam

Bij de huur van een bedrijfsruimte komen veel dingen kijken. De belangrijkste hiervan is natuurlijk de huurovereenkomst. In deze overeenkomst staat beschreven dat de verhuurder een roerende of onroerende zaak in gebruik geeft aan de huurder, terwijl de huurder hiervoor een tegenprestatie levert, namelijk het betalen van huur.

Het is te allen tijde belangrijk dat de inhoud van de huurovereenkomst juist is. M2 Advocaten heeft niet alleen veel ervaring met het opstellen van de overeenkomst, maar kan u ook helpen bij het voeren van onderhandelingen. Laat uw huurovereenkomst dan ook beoordelen door een van onze experts! Hierdoor bent u er van verzekerd dat u een bedrijfsruimte kan huren zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor M2 Advocaten?

Naast het opstellen en/of beoordelen van huurovereenkomsten kunt u ook bij ons terecht voor het oplossen van alle denkbare geschillen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud/gebreken, indeplaatsstelling, bestemmingswijziging, huurprijsherziening, renovatie, huurbeëindiging, ontruiming en incasso. M2 Advocaten is namelijk gespecialiseerd in huurrecht voor zowel woonruimten als kantoorruimten. Twijfelt u nog tussen (ver)huren en (ver)kopen? Ook op het gebied van koop en verkoop kunnen we u van dienst zijn! Bekijk hier wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Bij ons staat de klant voorop. Wij kijken altijd samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden om zo tot de beste oplossing te komen. Hierdoor weten beide partijen waar ze aan toe zijn en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Meer informatie over het huren van een bedrijfsruimte? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de huur van een bedrijfsruimte of heeft u interesse in onze diensten?  Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!