Huurovereenkomst kantoorruimte

Wanneer u een kantoorruimte wilt gaan verhuren of huren krijgt u altijd te maken met een huurovereenkomst. M2 Advocaten is huurrecht advocaat in Amsterdam en kan u ondersteunen bij het opstellen van een huurovereenkomst! Daarnaast kunnen wij u bijstaan bij geschillen rondom de huur van een kantoorruimte. Graag vertellen we u hier meer over!

Wat is een huurovereenkomst?

Ondertekening van een overeenkomst

Een huurovereenkomst is een overeenkomst waarin staat beschreven dat de verhuurder een roerende of onroerende zaak in gebruik geeft aan de huurder, terwijl de huurder hiervoor een tegenprestatie levert. De tegenprestatie is meestal het betalen van huur. De huurovereenkomst kan dus betrekking hebben op zowel een roerende zaak als op een onroerende zaak. Een roerende zaak kan bijvoorbeeld een voertuig, machine of kleding zijn, een onroerende zaak is meestal de gehuurde ruimte. Het is te allen tijde belangrijk dat de inhoud van de huurovereenkomst juist is. M2 Advocaten heeft niet alleen veel ervaring met het opstellen van de overeenkomst, maar kan u ook helpen bij het voeren van onderhandelingen. Laat uw huurovereenkomst dan ook beoordelen door een van onze experts!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Naast het opstellen en/of beoordelen van huurovereenkomsten kunt u ook bij ons terecht voor het oplossen van alle denkbare geschillen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud/gebreken, indeplaatsstelling, bestemmingswijziging, huurprijsherziening, renovatie, huurbeëindiging, ontruiming en incasso. M2 Advocaten is namelijk gespecialiseerd in huurrecht voor zowel woonruimten als kantoorruimten. Twijfelt u nog tussen (ver)huren en (ver)kopen? Ook op het gebied van koop en verkoop kunnen we u van dienst zijn! Bekijk hier wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Of heeft u nog specifieke vragen over een huurovereenkomst van een kantoorruimte? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u meer weten over onze tarieven? Deze vindt u hier.

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!