Posterieure overeenkomst

In het meest gunstige geval worden alle zaken met betrekking tot een exploitatieplan tijdens en vooraf geregeld. Hoe zeer wij dan ook altijd aan zullen raden alles vooraf in te calculeren kan het soms nodig zijn een posterieure overeenkomst op te stellen. Dit is het geval wanneer er geen anterieure overeenkomst is opgesteld of wanneer bepaalde aspecten nader bekeken moeten worden. Een posterieure overeenkomst mag daarom geen nieuwe informatie bevatten. Dit maakt het opstellen van een posterieure overeenkomst nauwkeurig werk is dat uitgevoerd dient te worden door een professional. M2 Advocaten heeft specialisten in vastgoedrecht die beschikken over de nodige knowhow om u te kunnen adviseren/begeleiden.

Wat maakt een posterieure overeenkomst anders?

Wanneer u te maken heeft met een posterieure overeenkomst dient u een hoop zaken vooraf te regelen. Bij het maken van deze overeenkomst bevindt u zich namelijk in de fase van afronding. Dat wilt zeggen dat deze geen nieuwe informatie mag bevatten en u de puntjes op de i moet zetten. Graag stippelen wij voor u uit wat u precies moet regelen en waar u allemaal mee te maken krijgt:

  • Dient als een overeenkomst: een posterieure overeenkomst is een bevestiging van het plan;
  • In het geval van een exploitatieplan mogen er daarbuiten geen financiële afspraken gemaakt worden;
  • Overeenkomst tussen de particuliere eigenaren en gemeente.

M2 Advocaten: breed gespecialiseerd op ieder vlak

Om goed advies of begeleiding te kunnen krijgen waar u echt wat aan heeft, dient u een partner in te schakelen die breed gespecialiseerd is. Om aan dit plaatje te kunnen voldoen, heeft M2 Advocaten zich verdiept in verscheidene branches. Dit hebben wij gedaan om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van  uw werkzaamheden en goed en passend advies te geven. Verschillende partijen zijn betrokken bij een exploitatieplan en daarom bieden wij ons als veelzijdige partner aan die in staat is om u op ieder gebied advies en begeleiding te kunnen bieden.

Neem contact met ons op!

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening komen wij graag in contact met u. Nadat u contact hebt gezocht met ons zullen wij in overleg met u bekijken hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Het eerste intakegesprek is gratis. Zo kunt u op een aangename manier vrijblijvend kennis met ons maken. Contact opnemen doet u door middel van het contactformulier.