Turn key overeenkomst

Tijdens de bouw van een pand kunnen er (bij de oplevering) verschillende problemen aan het licht komen. Zo kan bijvoorbeeld de bouw vertraging oplopen, levert de aannemer deze niet geheel naar wens af of zijn er andere problemen waar iemand aansprakelijk voor is. In dat geval moet u terug kunnen vallen op een overeenkomst, waarin belangrijke afspraken zijn vastgelegd met betrekking tot de verantwoordelijkheden die iedere partij heeft. M2 Advocaten is specialist op het gebied van vastgoedrecht en is daarom uitstekend in staat om een turn key overeenkomst op te stellen. Wat deze inhoudt en waarom het opstellen van deze overeenkomst van belang is, vertellen wij u graag!

Wanneer er sprake is van een turn key overeenkomst

Als het gaat om de ontwikkeling en/of verkoop van een pand, worden overeenkomsten opgesteld om afspraken duidelijk vast te leggen. Een koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst zijn vast omlijnde begrippen. Een turn key overeenkomst is dat niet. Een turn key overeenkomst wordt opgesteld met het doel de rechten en verplichtingen vast te stellen tussen ontwikkelaar en opdrachtgever. Het uiteindelijke doel van de opdrachtgever is om een gebruiksklaar gebouw te laten bouwen, waar de koper direct in kan. Omdat de inhoud zelf ingevuld kan worden, raden wij aan een externe partij in te schakelen die over de nodige knowhow beschikt.

M2 Advocaten beschikt over de nodige kennis om uw belangen te behartigen

M2 Advocaten heeft een team bestaande uit vastgoedrecht specialisten, dat uitstekend in staat is om u van advies te voorzien. Onze professionals hebben zich verdiept in diverse branches om iedere partij van relevant advies te kunnen voorzien. M2 Advocaten staat graag voor u klaar!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in het opstellen van een turn key overeenkomst? M2 Advocaten beschikt over de nodige expertise. Graag nodigen wij u uit voor een gratis intakegesprek. Hier vindt u de tarieven van onze dienstverlening. Mocht u nog vragen hebben m.b.t. onze dienstverlening, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!