Ga naar de inhoud

Media

Hieronder vindt u een overzicht van berichtgeving in diverse media over procedures en transacties waarbij M2 Advocaten betrokken is.

2016

-Procedures over short stay Wittenberg

Diverse artikelen in Parool over de procedure in verband met short stay in voormalig verpleeghuis Wittenberg. M2 Advocaten heeft de eigenaar, Evangelisch Luthers Diaconie Oude Mannen- en Vrouwenhuis (OMVH), geadviseerd over deze herontwikkeling en heeft opgetreden als gemachtigde in de bestuursrechtprocedures (advocaten: M.H. Rijntjes en G.I. Beij).

Lees hieronder de artikelen:

Parool: Procedures tegen short stay in verpleeghuis Wittenberg

–M2 Advocaten in top vastgoedjuristen PropertyNL

M2 Advocaten werd voor de derde keer op rij opgenomen in de top van de vastgoedjuristen, vastgelegd door PropertyNL, één van de vakbladen op het gebied van vastgoed.

2015

-Freezlab, Nederlands eerste cryosauna

In het Olympisch Stadion in Amsterdam is Freezlab geopend, Nederlands eerste cryosauna. Een cryosauna is een sauna waar het niet heel heet, maar juist heel koud wordt (-110 gradencelsius). M2 Advocaten heeft de eigenaar van Freezlab bijgestaan bij het opstellen van de huurovereenkomst, die extra bijzonder was vanwege de inbouw van de speciale apparatuur. Hieronder enkele media-berichten over Freezlab (advocaat: G.I. Beij).

Lees en/of bekijk hieronder de artikelen en reportages hierover:

Metro: Koud, kouder koudst, beetje dansen bij -110 graden

Trouw: 3 minuten in de diepvries, het is bijna verslavend

–M2 Advocaten in top vastgoedjuristen PropertyNL

M2 Advocaten werd voor de tweede keer op rij opgenomen in de top van de vastgoedjuristen, vastgelegd door PropertyNL, één van de vakbladen op het gebied van vastgoed.

2014

-VvE Vrolikstraat wint procedure over vocht- en schimmelproblemen

De VvE Vrolikstraat 315-317 in Amsterdam Oost had lange tijd last van vochtproblemen in het gebouw. Uit onderzoek bleek dat bij de renovatie van het gebouw o.m. niet voor voldoende ventilatie van de kruipruimte was gezorgd, waardoor de vochtproblemen ontstonden. De projectontwikkelaar die het pand had gerenoveerd en gesplitst werd hierover aangesproken. Uiteindelijk kwam er een procedure die gewonnen werd door de VvE. M2 Advocaten stond de VvE bij in de procedure. In de Telegraaf is hierover bericht (advocaat: G.I. Beij).

–M2 Advocaten in top vastgoedjuristen PropertyNL

M2 Advocaten werd opgenomen in de top van de vastgoedjuristen, vastgelegd door PropertyNL, één van de vakbladen op het gebied van vastgoed.

2013

–Reportage Omroep Flevoland over herbestemming kantoorgebouwen centrum Almere

In 2013 werkte de gemeente Almere aan een nieuw bestemmingsplan voor het centrumgebied. Daarbij werden voor de bestaande kantoren opnieuw slechts de bestemming ‘kantoren’ ingevuld. Een cliënt van M2 Advocaten had ook een aantal kantoorgebouwen in het plangebied. M2 Advocaten heeft namens die cliënt een zienswijze ingediend met als doel de bestemming te verruimen, zodat er bijvoorbeeld ook een hotel of onderwijsinstelling mogelijk zou zijn op die locatie. Op die manier kon onnodige leegstand worden voorkomen. De zienswijze heeft succes gehad. De gemeente Almere heeft de bestemming inderdaad verruimd. Over dit onderwerp werd Ginio Beij van M2 Advocaten door Omroep Flevoland geïnterviewd (advocaat G.I. Beij).

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!