Ga naar de inhoud

Tarieven

M2 Advocaten hecht aan transparante tarieven. Zo staan onze tarieven gewoon vermeld op deze site en rekenen wij, anders dan gebruikelijk in de advocatuur, naast onze tarieven geen opslag voor kantoor- en/of administratiekosten. Belangrijkste is dat wij de mogelijkheid bieden om met een vaste prijs te werken, zodat u vooraf helderheid heeft over de kosten.

Vaste Prijs

M2 Advocaten biedt u de mogelijkheid om een vaste prijs af te spreken voor onze werkzaamheden. Zo hebt u van te voren duidelijkheid over de kosten. In het geval u een vaste prijs wenst af te spreken maken wij een offerte waarin wij aangeven welke werkzaamheden worden verricht en hoeveel uur daarvoor wordt ingecalculeerd. Op basis daarvan wordt u een vaste prijs aangeboden.

Uurtarieven

Voorzover er geen vaste prijs wordt afgesproken wordt ons honorarium berekend op basis van de gewerkte uren. Wij hanteren daarvoor de volgende uurtarieven: Zakelijk EUR. 275,- ex BTW per uur Particulier EUR. 200,- ex BTW per uur. Naast deze uurtarieven wordt er geen opslag voor kantoorkosten gerekend. Wel worden eventuele kosten van derden of instanties (kosten voor deurwaarders, deskundigen, griffierechten etc.) apart doorbelast.

Eerste intakegesprek gratis

Voor een eerste intakegesprek van 45 minuten met een nieuwe cliënt brengen wij geen kosten in rekening.

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, met daarin een beperking van de aansprakelijkheid. Deze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden. Hier kunt u de kantoorklachtenregeling vinden.

Maak een afspraak

    Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!