Ga naar de inhoud

PROJECTONTWIKKELING

Bent u op zoek naar advocaten die u kunnen bijstaan met advies bij projectontwikkeling? M2 advocaten is gespecialiseerd in vastgoedrecht en heeft ruime ervaring met zowel adviseren als procederen!

Advies bij projectontwikkeling

Projectontwikkeling is een proces waarbij meerdere belangrijke partijen bij elkaar komen om een gebouw of bouwwerk te realiseren. Om dit in goede banen te leiden is het daarom belangrijk dat alle betrokken partijen goede en duidelijke afspraken maken over de ontwikkeling van dit project. M2 advocaten kan u hierbij helpen. Wij hebben namelijk ervaring met het geven van advies over samenwerkingsovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan met advies over exploitatieovereenkomsten, realisatieovereenkomsten en koopovereenkomsten.

Vergunningen

Wanneer uw project zich in de uitvoeringsfase bevindt is het voor u als projectontwikkelaar natuurlijk belangrijk om alle benodigde vergunningen zo snel mogelijk te verkrijgen. Zeker wanneer u en de andere belanghebbende partijen een strakke planning hanteren. M2 advocaten is u graag van dienst bij het aanvragen en verkrijgen van bijvoorbeeld een omgevingsvergunning of bouwvergunning. Ook wanneer u onverhoopt toch geen vergunning of ontheffing weet te krijgen kunnen wij u bijstaan. Zo kunnen wij uw aanvragen niet alleen controleren maar ook assisteren bij het indienen van een schriftelijk bezwaar. Indien dit niet de gewenste uitkomst heeft kunnen wij ook een juridisch proces in werking stellen.

Over M2 advocaten

M2 advocaten is een gedreven advocatenkantoor in Amsterdam met specialisten in het vastgoedrecht. Tijdens onze dienstverlening streven wij ernaar om u de beste kwaliteit te leveren. Daarnaast staat kennisdeling bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Ook op financieel gebied kunnen wij u deze zekerheid bieden. Zo bieden wij u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een vaste prijs af te spreken voor onze werkzaamheden. Zo heeft u altijd helderheid over de kosten.

Wilt u advies bij projectontwikkeling?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier! Wij voorzien u graag van passend advies over alle juridische aspecten van projectontwikkeling.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!