Ga naar de inhoud

Wie zijn wij

Maak kennis met M2 Advocaten!

https://m2advocaten.nl/wp-content/uploads/2022/08/Ebbes-Fotografie-©-M2-6994-scaled.jpeg

Marius Rijntjes

Marius Rijntjes is gespecialiseerd in civiel vastgoedrecht. Hij houdt zich onder meer bezig met huurrecht, koop-/verkooptransacties en projectontwikkeling. Daarnaast heeft hij expertise opgebouwd op het gebied van eigenaarsrechten en plichten, zoals erfdienstbaarhedengeschillen, VvE-zaken en verjaringskwesties. Marius beschikt over jarenlange proceservaring. Hij heeft de specialisatieopleiding onroerend goed aan de Grotius Academie met succes afgerond, is een ervaren docent en publiceert regelmatig over diverse vastgoedonderwerpen.

Marius Rijntjes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: Vastgoedrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

M.H. (Marius) Rijntjes

VIDA gebouw.

Kabelweg 57

1014 BA Amsterdam

https://m2advocaten.nl/wp-content/uploads/2022/08/Ebbes-Fotografie-©-M2-6977-scaled.jpeg

Ginio Beij

Is advocaat sinds 2002. Cliënten waarderen zijn aanpak omdat hij zich goed inleeft in hun belangen en weet dat een oplossing vaak belangrijker is dan een overwinning. Hij verstaat echter ook de kunst van het procederen op het scherpst van de snede en weet ook in complexe procedures tot goede resultaten te komen.

Ginio behandelt in zijn praktijk veel zaken op het gebied van het huurrecht (o.m. huurcontracten, huurbeëindiging, renovatie) en koop. Hij staat verder geregeld appartementseigenaren en/of VvE’s bij in geschillen omtrent appartementsrechten. Ginio heeft ook veel ervaring met aan vastgoed gerelateerd bestuursrecht, met name het ruimtelijke bestuursrecht (omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen, huisvestingswet) en geschillen omtrent handhaving (bestuursdwang, last onder dwangsom). Door zijn brede kennis van het vastgoedrecht kan hij cliënten ook goed adviseren bij projectontwikkeling.

Ginio is lid van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten. De voor de VHA vereiste specialisatieopleiding heeft hij cum laude afgerond. Ginio is verder redacteur van het tijdschrift Huurrecht In Praktijk (HIP). Ginio doceert al jarenlang (o.m. bij CPO, AVDR (webinar) en IPD (makelaarsopleiding)) en geeft regelmatig lezingen over allerhande vastgoedonderwerpen. Ook heeft hij de nodige publicaties op zijn naam staan.

Ginio is bij de Orde van Advocaten ingeschreven bij de categoriëen Vastgoedrecht en Huurrecht. Op deze gebieden moet hij 10 opleidingspunten per jaar halen.

G.I. (Ginio) Beij

VIDA gebouw

Kabelweg 57

1014 BA Amsterdam

https://m2advocaten.nl/wp-content/uploads/2022/08/Ebbes-Fotografie-©-M2-7029-scaled.jpeg

Nicole Aarland-Kensdell

Nicole is sinds juli 2022 werkzaam bij M2 Advocaten als juridisch medewerker. Ze staat bekend om haar luisterend oor en haar doortastende aanpak. Nicole heeft een natuurlijke passie voor het recht waarmee zij complexe wet- en regelgeving snel kan doorgronden. Door middel van een juridisch-strategische aanpak vindt ze vaak een passende en voordelige oplossing voor cliënten.

Als student heeft Nicole deelgenomen aan diverse pleitwedstrijden en in 2016 heeft zij met haar studievereniging Amsterdams Pleitgezelschap CICERO het kampioenschap behaald. In 2017 heeft Nicole de master privaatrecht afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Nicole heeft onder andere gewerkt bij de afdeling Vastgoed van gemeente Amsterdam waar zij voornamelijk bezig is geweest met de juridische kant van objectafbakening van woon- en bedrijfsruimten. Dat is waar haar voorliefde voor vastgoed is ontstaan.

In 2019 heeft Nicole een juridische adviespraktijk opgericht waarin ze particulieren en ondernemers heeft geadviseerd en bijgestaan onder meer op het gebied van huurrecht, contractenrecht en algemeen verbintenissenrecht. In de online wereld van sociale media staat Nicole bekend om de casussen die ze schrijft voor het delen van juridische kennis met haar volgers.

N.S. (Nicole) Aarland-Kensdell

VIDA gebouw

Kabelweg 57

1014 BA Amsterdam

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!