Ga naar de inhoud

OPSTELLEN KOOPOVEREENKOMST

Bij de aankoop van vastgoed zijn de belangen groot. Daarom is het belangrijk om gemaakte afspraken op een correcte manier vast te leggen. M2 advocaten kan u daarbij helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in vastgoedrecht en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn bij het opstellen van koopovereenkomsten.

Wat is een koopovereenkomst

Wanneer u een pand of woning wilt verkopen is het cruciaal om precies te weten wat u gaat verkopen en aan welke afspraken u moet voldoen. Zo is het belangrijk om vast te leggen wat precies bij de woning hoort en wat niet en hoe er om moet worden gegaan met bezwarende bepalingen zoals kwalitatieve verplichtingen en erfdienstbaarheden. Heeft u bijvoorbeeld al huurders in het pand zitten? Of is het pand een monument? Dan is het belangrijk dat dit op een goede manier wordt genoteerd. Zo voorkomt u op eenvoudige wijze ongewenste juridische procedures in de toekomst.

Hulp bij onderhandeling

Bent u zelf niet wegwijs in de juridische details die komen kijken bij het verkopen van vastgoed en wilt u het opstellen van koopovereenkomsten liever overlaten aan een vastgoed advocaat? Dan kunt u er voor kiezen om M2 advocaten voor u te laten onderhandelen. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat er een gunstige koopovereenkomst tot stand komt waarbij al uw belangen uitvoerig behartigd zullen worden.

Geschillen bij nakoming

Naast het opstellen van koopovereenkomsten kunt u bij ons ook terecht voor het afhandelen van geschillen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld bijstaan bij geschillen omtrent de nakoming van koopovereenkomsten. Is er sprake van een gebrek? Of is de gekochte zaak niet op tijd afgenomen? Dan kunnen wij u als vastgoed advocaat niet alleen adviseren maar indien gewenst ook een procedure voor u starten.

Wilt u graag een koopovereenkomst op laten stellen?

Neem dan contact met ons op met behulp van ons online contactformulier! Wij helpen u graag om alle details op de juiste manier vast te leggen.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!