Ga naar de inhoud

VASTGOEDRECHT

Het onroerend goed recht bestaat uit verschillende deelgebieden zoals projectontwikkeling, huur en koop. In het vastgoedrecht doen zich steeds weer nieuwe ontwikkelingen voor. Wanneer u te maken krijgt met dit rechtsgebied is het daarom belangrijk om een partner in te schakelen die goed op de hoogte is en die u van degelijk advies kan voorzien. M2 Advocaten is gespecialiseerd in onroerend goed recht en focust zich onder andere op huurrechtkoopVvE’s en projectontwikkeling.

WAAROM IN VASTGOEDRECHT EEN ADVOCAAT VAN GROOT BELANG IS

Er is een grote verscheidenheid aan partijen betrokken bij kwesties in het vastgoedrecht. Om deze reden is het van groot belang om juridische expertise in te winnen. Iedere partij heeft weer andere belangen. Niet alleen kan een advocaat u helpen bij een procedure, maar ook bij andere zaken. Neem bijvoorbeeld het opmaken van een contract.

BRANCHE SPECIFIEKE KENNIS NODIG OM TE KUNNEN PROCEDEREN

Om goed te kunnen procederen en/of adviseren dient de advocaat op de hoogte te zijn van de recente ontwikkelingen in het vastgoedrecht. Er worden op regelmatige basis wetswijzigingen doorgevoerd die meerdere branches aangaan en die men daarom in de gaten moet houden. M2 Advocaten verdiept zich in de branches waarin haar cliënten werkzaam zijn. Op deze manier is M2 Advocaten altijd in staat om u goed bij te staan. Bekijk in welke rechtsgebieden wij actief zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Mocht u interesse hebben in de dienstverlening van M2 Advocaten? Dan nodigen wij u graag uit in het VIDA gebouw in Amsterdam, waar wij u verwelkomen voor een gratis intakegesprek van 45 minuten. Heeft u vragen, neem dan contact op door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!