Ga naar de inhoud

HUURRECHT ADVOCAAT IN AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een huurrecht advocaat in Amsterdam die u bij kan staan bij een geschil rondom de huur van woonruimte of een bedrijfsruimte? Of wilt u graag een goede huurovereenkomst opstellen? M2 advocaten is gevestigd in Amsterdam en is gespecialiseerd in vastgoedrecht!

Huurrecht bedrijfsruimte

Wanneer u een bedrijfsruimte wilt gaan verhuren of huren is het altijd belangrijk om goed te kijken naar de huurovereenkomst. M2 advocaten heeft niet alleen veel ervaring met het opstellen van huurovereenkomsten maar kan u ook helpen bij het voeren van onderhandelingen. Wilt u binnenkort een bedrijfsruimte huren en zeker zijn van uw zaak? Laat uw huurovereenkomst dan beoordelen door een van onze experts in huurrecht.

Geschillen bemiddeling bij zakelijke huur

M2 advocaten is niet alleen gespecialiseerd in het controleren van en onderhandelen over huurovereenkomsten, maar kan u als huurrecht advocaat ook van dienst zijn bij het oplossen van geschillen die voorkomen bij zakelijke huur of verhuur. Denk hierbij aan geschillen omtrent onderhoud of gebreken, bestemmingswijziging, indeplaatsstelling, huurprijsherziening, renovatie, ontruiming, incasso en huur beëindiging.

Huurrecht woonruimte

Naast advies, bemiddeling en het oplossen van zakelijke huur geschillen kunnen wij u als huurrecht advocaat ook bijstaan op het gebied van het huurrecht van woonruimte. Wilt u bijvoorbeeld uw huis verhuren? Dan kunt u bij ons terecht voor het opstellen en/of beoordelen van de huurovereenkomst. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij onderhandelingen over de huurovereenkomst. Heeft u als huurder of verhuurder een geschil met uw wederpartij? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk helpen bij het oplossen van geschillen omtrent renovatie, huur beëindiging, onderhoud en eventuele gebreken, ontruiming, indeplaatsstelling, ongewenst onderverhuur, huurprijswijzigingen, incasso en overlast.

Weten wat M2 advocaten voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier! Wij staan u graag bij met gedegen advies. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!